Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We gaan dit jaar zeker geen transfer van honderd miljoen euro doen'

Laatste update:

"We gaan dit jaar zeker geen transfer van honderd miljoen euro doen. We hebben een of twee spelers nodig die in de belangrijkste wedstrijden op hun best zijn en niet alleen als we tegen zwakkere opponenten spelen. Daar zullen we aan gaan werken", vertelde de preses zondag aan Kicker tijdens het feest dat Bayern vanwege de winst van de landstitel in München vierde.

De ploeg van aftredend trainer Jupp Heynckes verloor een dag eerder de bekerfinale nog van Eintracht Frankfurt en Hoeness hoopt dergelijke optredens volgend seizoen niet van zijn team te hoeven zien: "We moeten ervoor zorgen dat onze spelers het beter doen dan gisteren (zaterdag, red.). We hoeven niet zoveel te veranderen, er missen alleen wat puntjes op de i", ging Hoeness, die dus niet van plan is het team flink op de schop te gooien, verder.

"Wanneer je zo duidelijk kampioen van Duitsland bent geworden, centimeters van de finale van de Champions League verwijderd bent geweest en in de finale van de DFB-Pokal hebt gestaan, zal ik dit uitstekende seizoen niet laten veranderen in iets negatiefs. Door deze relatief matige wedstrijd van ons elftal, kreeg een verder uitstekend seizoen niet het einde dat het verdiend had."

Vind jij dat Bayern München juist wel een mega-aankoop nodig heeft?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
4
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties