Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We gaan naar Ajax met de bedoeling om daar te scoren'

Laatste update:

Evenals zijn ploeggenoten en coach Ariel Jacobs reageerde de spelmaker na afloop met een bedroefd gezicht. Jacobs snapte niet hoe zijn ploeg had kunnen verliezen: “De wedstrijd was niet goed, maar je voelde ook dat Dinamo weinig of geen kansen ging kunnen creëren. Uiteindelijk valt dat tegendoelpunt wel en dat is natuurlijk heel erg jammer. Wij kregen twee, drie kansen op het einde van de eerste helft en ook één of twee in het begin van de tweede helft. Uit die kansen moet je minstens één doelpunt scoren.”

Het puntverlies betekent dat Anderlecht over twee weken nog vol aan de bak moet in de Amsterdam ArenA. “Ik had de spelers gisteren nog gewaarschuwd voor het verschil tussen België en Europa”, mopperde Jacobs. “Nu moeten we een punt gaan pakken bij Ajax en dat is geen simpele zaak, maar we hebben onszelf in deze moeilijke situatie gemanoeuvreerd. We gaan naar ginder met de bedoeling om te scoren en dan zien we wel. We moeten er blijven in geloven."

-

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
3
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties