Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hadden de kansen, zeker Bale, maar er zijn nog tien wedstrijden'

Laatste update:

De voormalig aanvaller van de Koninklijke, die tegenwoordig deel uitmaakt van de Real-directie, merkt op dat de nederlaag in stadion Camp Nou zeker te voorkomen was geweest. "Het resultaat is teleurstellend, want in de eerste helft domineerden we, creëerden we kansen en speelden we goed", vertelt de 51-jarige oud-topvoetballer in de Spaanse media.

"Na de gelijkmaker waren we superieur, maar toen de 2-1 viel, werd het minder. We hebben grote kansen gehad, zeker Gareth Bale. Het ontbrak ons een beetje aan geluk", vervolgt Butragueño, die evenwel benadrukt dat de competitie nog lang niet beslist is. "Er zijn nog tien wedstrijden te gaan. Voor ons is het zaak dat we onze geblesseerde spelers terugkrijgen. Luka Modric was geweldig en James Rodríguez zal ook snel zijn rentree maken", weet el Buitre.

-
Denk je dat Real Madrid dit seizoen Spaans kampioen wordt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
35
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties