Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We hadden die avond met 4-0 moeten winnen van Manchester United'

Laatste update:

De middenvelder van Juventus stelt in Il Giornale dat de filosofie van Atlético Madrid vergelijkbaar is met die van zijn eigen club. "Het is aan ons om beide wedstrijden te controleren en, nog belangrijker, om in Madrid minstens een keer te scoren", benadrukt Pjanic. "Atléti vertoont veel gelijkenissen met Juventus. Het zijn allebei solide ploegen, die weinig ruimte laten aan de tegenstander en weinig doelpunten incasseren."

"We zetten allebei agressief druk als we tegenstanders dekken, maar wij hebben meer individuele kwaliteit. Dat is het wapen waarmee we het verschil moeten maken", stelt de Bosniër, die een getergde tegenstander verwacht. "Ze zullen nog meer motivatie hebben dan normaal, omdat ze de finale voor eigen publiek willen spelen. In de afgelopen vijf jaar stonden ze twee keer in de finale en dat geldt ook voor Juventus."

Juventus staat fier bovenaan in de Serie A, maar lijkt in 2019 nog geen geoliede machine. Eind vorige maand werd de Oude Dame vernederd door Atalanta (3-0) in de Coppa Italia en drie dagen later volgde een 3-3 remise tegen Parma. "We voelen ons sterk, ook al zijn we uitgeschakeld in de Coppa Italia. Verder hebben we dit seizoen goede resultaten geboekt. We hebben wel een paar wedstrijden achter de rug waarin het minder ging, dus we moeten ons op een paar vlakken verbeteren", weet Pjanic.

In de Champions League verloor Juventus twee van de zes groepswedstrijden. Thuis tegen Manchester United (1-2) en uit bij Young Boys (2-1) ging het team van Massimiliano Allegri onderuit. "We hadden die avond met 4-0 moeten winnen van Manchester United", verzucht Pjanic. "We hebben vaak bewezen hoe sterk we zijn, maar men houdt ervan om de alarmbellen te rinkelen. Wij maken ons geen zorgen."

-

Meer nieuws

Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
1
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
21
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties