Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hadden schijt aan de wereld en wonnen toen uit bij Ajax en PSV'

Laatste update:

In zijn tijd als speler bij Groningen hadden Buijs en zijn ploeggenoten vaak het gevoel 'kansloos' te zijn in uitwedstrijden tegen Ajax en PSV. "Toen waren ze ook goed", geeft hij aan bij RTV Noord. Met ADO Den Haag wist Buijs in het seizoen 2010/11 echter met 0-1 te winnen in zowel Amsterdam als Eindhoven. "Daar hadden we geen superploeg, maar we hadden wel schijt aan de wereld. Ik zeg niet dat het daardoor komt, maar dat jaar wonnen we bij PSV en bij Ajax

In gesprek met FOX Sports benadrukt Buijs dat zijn ploeg zich vooral niet kansloos moet achten. "Als je daarheen gaat met het gevoel dat je kansloos bent, dan ben je ook vaak kansloos", stelt de voormalig middenvelder. "Dat heb ik in mijn carrière vaak genoeg meegemaakt. Je moet bij jezelf het geloof opbrengen, dan heb je in ieder geval een kans. Op papier hebben zij meer kwaliteit, maar dat betekent niet dat ze alle wedstrijden winnen."

Bij Groningen heeft Buijs de beschikking over Ajax-huurling Mateo Cassierra. De spits had geen uitzicht op speeltijd in Ajax 1, erkent trainer Erik ten Hag vrijdagmiddag op de persconferentie. "Hij was nog niet rijp genoeg voor het eerste elftal van Ajax. We zien de potentie in hem, we blijven hem volgen en we houden contact. Mogelijk maakt hij nu nog meer progressie en kan hij alsnog Ajax 1 in."

-
Krijgt Ajax het zondag moeilijk met FC Groningen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties