Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hebben bijna twee jaar bovenaan gestaan in de Jupiler League'

Laatste update:

Een 0-0 remise op eigen veld tegen FC Eindhoven volstond voor een onoverbrugbare voorsprong op Sparta Rotterdam, dat op dezelfde avond ook punten verspeelde. Tal van spelers lieten aan Eredivisie Live hun blijdschap blijken. "Ik denk dat we de terechte kampioen zijn", sprak verdediger Gerard Aafjes, die pas aan zijn eerste seizoen bezig is bij de Blauwvingers. "Hier is dat feestje!", voegde aanvaller Nassi Maachi daaraan toe.

De spits, die met achttien doelpunten een belangrijk aandeel heeft gehad in het kampioenschap voor zijn club, was zeer blij met het succes. "De eerste keer dat ik een kampioenschap meemaak. Ongelooflijk", sprak hij uit. "Ik blijf hier vanavond slapen, zaterdag mooie huldiging en dan zien we wel hoe het allemaal gaat." Trainer Langeler, die met zijn kampioenschap in de voetsporen treedt van Fritz Korbach en Paul Krabbe, was ook bijzonder blij.

"Het was superspannend, het leek er op dat het niet zou lukken", liet hij weten voor de camera's. "Bij een gelijkspel waren we virtueel kampioen en zou het volgende week gebeuren, maar dit is helemaal fantastisch. En ook zó verdiend, zeker ook na vorig seizoen. We zijn gewoon kampioen!" FC Zwolle was in het seizoen 2003/04 voor het laatst van de partij in de Eredivisie. Dat jaar degradeerde het na twee seizoenen aanwezigheid op het hoogste niveau.

Voor Arne Slot was het al de tweede keer dat hij kampioen van de Eerste divisie werd met FC Zwolle. De 33-jarige middenvelder en aanvoerder van de club was er ook in het seizoen 2001/02 bij, toen men de titel veiligstelde onder Krabbe. "Ontzettend bijzonder. Deze titel is meer dan verdiend, we hebben bijna twee jaar onafgebroken bovenaan gestaan in de Jupiler League. Helaas hebben we het vorig jaar niet gehaald, maar dit seizoen waren we duidelijk de beste", aldus de routinier. Hij keerde in 2009 terug op het oude nest en speelde vrijdag al zijn 252ste duel voor FC Zwolle.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
23
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties