Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hebben de titel verspeeld nadat duidelijk werd dat Guardiola zou komen'

Laatste update:

"Ik had natuurlijk gehoopt dat we dit seizoen kampioen konden worden, maar we hebben de titel in februari laten glippen. De clubleiding kondigde in diezelfde maand aan dat ik moest vertrekken en dat deed de sfeer in de ploeg geen goed", vertelde hij aan Sky Sports. "We verloren daarna ook twee wedstrijden, terwijl we al drie punten achter de koplopers stonden."

"Maar goed, we konden vandaag het seizoen afsluiten als nummer vier en dat is ook gelukt", gaat hij verder. "Als je het seizoen analyseert kun je zien dat we de Capital One Cup hebben gewonnen en voor de eerste keer de halve finale van de Champions League bereikten. We speelden misschien niet goed in die wedstrijd, maar als je alles bij elkaar optelt is het een goed seizoen geweest. Geen heel erg goed seizoen, maar een goed seizoen."

Denk je dat Manchester City volgend seizoen onder Josep Guardiola wel kampioen wordt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties