Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hebben een heel elftal om Messi, Neymar en Suárez af te stoppen'

Laatste update:

Oblak vertrouwt echter op zijn medespelers bij het afstoppen van Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez. "Het draait niet alleen om mij, ik heb een heel elftal voor me. Dat helpt. Ik hoop dat we een goede wedstrijd spelen en we die drie in toom kunnen houden." Mocht dat lukken, dan moet Barcelona het titelfeest een week uitstellen. Een zege in Madrid betekent dat het elftal van Luis Enrique niet meer te achterhalen is door Real.

Veel zal ook zondag weer afhangen van de vorm van Messi. "Een geweldenaar", vindt Oblak. "Het is lastig om hem van het scoren te houden, maar je doet altijd je uiterste best. We zien het zondag wel." Het vertrouwen is in ieder geval aanwezig. "We gaan er tot de laatste seconde voor. Of we Barcelona kunnen verslaan? Natuurlijk kan dat, ieder team kan worden verslagen."

-
Wordt Barcelona zondag kampioen?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
75
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties