Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hebben met Clasie een van de beste middenvelders van Europa'

Laatste update:

"Deze jongen komt voort uit een academie waar de kwaliteit net zo hoog is als bij ons", zo stelt Reed. "Het feit dat Jordy al drie jaar voor Ronald Koeman heeft gespeeld is een groot voordeel. Dit is de perfecte stap voor de speler en voor Southampton als club." Reed heeft geen twijfels over zijn nieuwe ster. "De kwaliteiten van Jordy kan iedereen zien die zijn ontwikkeling heeft gevolgd over de afgelopen jaren. Wij, bij Southampton, hebben dat zeker gedaan."

Hoewel financiële details niet bekend gemaakt zijn, krijgt Feyenoord vermoedelijk 13,5 miljoen euro, plus een eventueel variabel bedrag van tien procent, afhankelijk van het aantal gespeelde duels. Excelsior krijgt daar een percentage van (4,5 procent) en er wordt nog een deel afgedragen aan de Beloftenpool. Clasie heeft in Engeland voor vijf jaar getekend.

OFFICIEEL - Jordy Clasie tekent voor vijf jaar bij Southampton! #feyenoord #saints #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Jordy Clasie speelt ooit voor een Europese topclub

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties