Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hebben veel rapporten over Lozano, maar hij was geen eerste keus'

Laatste update:

"In de zomer was er wel degelijk interesse van Barcelona en de club heeft zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld. Het was echter niet het goede moment, maar het zou een droom zijn om in de toekomst voor deze club te spelen", zo zei de Mexicaans international, geciteerd door diverse media. Bij Barcelona zou er echter slechts sprake zijn van sluimerende interesse.

Een bron binnen Barcelona laat aan Mundo Deportivo weten dat Lozano geen belangrijk transferdoelwit is geweest. "Hij is nooit een prioriteit voor ons geweest", zo klinkt het. "We hebben veel scoutingsrapporten over hem, maar hij was geen eerste keus deze zomer." Een transfer naar Barcelona lijkt op korte termijn 'onwaarschijnlijk', maar tegelijkertijd zou de clubleiding niets uitsluiten.

De 33-voudig international kwam vorig jaar zomer over van het Mexicaanse Pachuca. Sindsdien kwam de 23-jarige buitenspeler tot 25 doelpunten en 12 assists in 42 wedstrijden voor de regerend landskampioen. Lozano, die nog tot medio 2023 vastligt in Eindhoven, neemt het dinsdagavond met PSV in het Camp Nou op tegen Barcelona in het kader van de Champions League.

Wat verwacht jij van Barcelona-PSV?

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
10
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
11
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties