Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hoeven het er niet over te hebben of Cruijff dit verdiend heeft'

Laatste update:

"Ik kijk ernaar uit er te gaan voetballen. Ik vind het geweldig", reageert middenvelder Abdelhak Nouri tegenover FOX Sports. "Van mij mocht het zelfs eerder gebeuren, maar zulke dingen gaan niet zo gemakkelijk. Het was even wachten, maar het is nu eindelijk gebeurd. Het is gewoon mooi en laten we zo snel mogelijk in de Johan Cruijff ArenA gaan spelen. Als je aan Ajax denkt, dan denk je aan Cruijff", glundert het jeugdexponent van de hoofdstedelingen.

Donny van de Beek sluit zich aan bij de woorden van zijn teamgenoot. "Iedereen heeft hier heel lang op gewacht. Het heeft een tijdje geduurd, maar uiteindelijk wist iedereen wel dat het vroeg of laat toch een keer moest gebeuren. We hoeven het er denk ik niet eens over te hebben of hij het wel of niet verdiend heeft. Ik denk dat iedereen wel weet dat hij het echt verdiend heeft", aldus Van de Beek. "De Johan Cruijff ArenA is toch een stuk mooier dan als je gewoon de ArenA hebt. Ik denk dat alle Ajax-supporters en alle andere mensen heel blij zijn."

Vind jij dat de Ajax deze stap eerder had moeten nemen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties