Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We hopen dat Real nog struikelt en dat zullen ze ook zeker doen'

Laatste update:

Door Real Madrid in de nek te hijgen, wordt de druk er steeds op gezet. "We hopen dat Real Madrid in de competitie nog gaat struikelen en dat zullen ze ook zeker doen", zegt doelman Ter Stegen strijdbaar. "Wij moeten gewoon onze wedstrijden blijven winnen, om in de titelrace mee te blijven doen. Focus is het belangrijkste, we hebben laten zien dat we er sterk genoeg voor zijn", vindt de Duitser.

Jordi Alba vindt de achterstand van één punt goed te overzien. Real Madrid heeft weliswaar een wedstrijd meer gespeeld, maar het ziet er niet verkeerd uit. "Als Barcelona-man hoop ik natuurlijk altijd dat Real Madrid verliest. Maar ik focus me liever op hoe we het zelf doen, dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Wij moeten al onze resterende wedstrijden winnen, als we ze nog willen inhalen, al is zo'n doelstelling eigenlijk onmogelijk."

Denk jij dat Barcelona Real Madrid nog inhaalt, in de competitie?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
0
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
18
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties