Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We keuren dit gedrag af, maar groot word je met vallen en opstaan'

Laatste update:

Sparta-trainer Alex Pastoor hoopt dat het talent van het voorval heeft geleerd. "We keuren dit gedrag af, maar houden van onze spelers", laat Pastoor weten op de officiële website van de Rotterdamse club. "Groot word je met vallen en opstaan", benadrukt de coach, die het incident met Floranus aangrijpt om zijn spelersgroep een voorbeeld te geven van hoe het niet moet.

"Aan Sherel en de spelers in de selectie hebben we duidelijk gemaakt dat we zoiets bij Sparta absoluut niet willen hebben. Aan de andere kant is dit een mogelijkheid om te tonen dat ontwikkeling en verbetering centraal staan in onze werkwijze. Jonge spelers mogen hier fouten maken, op of naast het veld. Wij zijn ervoor om ze daarna verder te helpen en de grenzen aan te geven. Daar staan we voor. De manier waarop we hier mee om gaan, houden we dan ook intern", geeft Pastoor aan.

Denk je dat Sherel Floranus zich voortaan goed zal gedragen?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
4
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
29
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
8
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties