Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We moeten eens stoppen met Van der Sar als maatstaf te nemen'

Laatste update:

Boschker kwam in 25 jaar tijd tot liefst 562 competitiewedstrijden voor FC Twente, maar zette na het afgelopen seizoen een punt achter zijn loopbaan en volgt het voetbal nu vanaf de zijlijn. Het valt hem op dat er de laatste tijd zoveel keepersfouten worden gemaakt, maar hij wil niet te negatief zijn. Volgens Boschker heeft Nederland met doelmannen als Jasper Cillessen, Jeroen Zoet, Tim Krul en Michel Vorm keepers die veel potentie hebben.

Meer: Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol

Boschker vindt wel dat het verwachtingspatroon omlaag moet. "We moeten met zijn allen alleen eens stoppen met Edwin van der Sar als maatstaf te nemen", zegt hij in Voetbal International. "Hij was van eenzame hoogte, wereldwijd zijn er in de afgelopen 25 jaar maar enkele keepers bij zijn niveau in de buurt gekomen. Het slaat dus nergens op om keepers altijd maar weer met hem te vergelijken."

"Bij Maarten Stekelenburg gebeurde het, nu hoor ik het vaak weer over Cillessen", vervolgt Boschker. "Maar dat is totaal niet realistisch. Zolang we hem als maatstaf nemen, zal de beeldvorming van de Nederlandse keeper negatief zijn."

Nederland heeft geen keepersprobleem

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
57
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties