Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We moeten niet doen alsof Ajax een absolute topper heeft binnengehaald'

Laatste update:

"Als je zulke aankopen doet en zulke transfersommen en salarissen van Premier League-niveau wil en kan betalen, dan heb je een wel erg grote voorsprong op de concurrentie", steekt hij van wal bij FOX Sports. "Een ongekende luxepositie voor Ajax, zij kunnen zich dit soort uitgaves permitteren. Daardoor zijn ze wel haast verplicht om de titel te pakken. Als Ajax nú niet de grote favoriet is, dan zullen ze het nooit zijn."

De Deen denkt dat uitblijven van zilverwerk dit seizoen weleens grote gevolgen zou kunnen hebben voor de beleidsbepalers in de Johan Cruijff ArenA. Hij is wel onder de indruk van de komst van Tadic, al probeert hij de euforie ook wat te temperen: "Een mooie voetballer, maar we moeten niet doen alsof een absolute topper is teruggekeerd. Hij speelde voor FC Groningen, FC Twente en Southampton. Tadic heeft zich niet bewezen in de top. Het is toch echt wat anders om voor een middenmoter, ook in het buitenland, te spelen, of voor een topclub, waar je móet", vervolgt hij zijn verhaal.

Met Blind heeft Ajax volgens Pérez een speler binnengehaald die het wel gewend is om in de top te spelen. De verdediger annex defensieve middenvelder en Tadic hebben daarnaast een aantal jaar aan ervaring in Engeland in hun rugzak zitten en dit heeft hen alleen maar beter gemaakt, denkt Pérez: "Zij hebben bijgeleerd in de Premier League en dat kan van pas komen. Ik geloof namelijk dat een selectie niet zozeer beter wordt door een trainer, maar door goede spelers."

Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

V/d Brom bereikt akkoord en wordt onder één voorbehoud nieuwe Vitesse-trainer
0
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties