Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We moeten tolerant zijn richting hem, hij heeft niemand vermoord'

Laatste update:

"Kun wel houden of niet houden? Nul of 45 miljoen euro? Ik heb liever gewoon Kun", merkt Manzano op in El Mundo Deportivo. "Als Agüero gaat, is er afgesproken dat het binnenkomende geld wordt besteed aan de komst van een speler van zijn niveau. Als hij uiteindelijk tóch blijft, is hij een beetje de verloren zoon die na een paar dagen weer thuiskomt. We zouden hem echt met open armen verwelkomen", vergelijkt Manzano.

De supporters van Atlético tonen vooralsnog weinig begrip voor de vertrekwens van Agüero, die er nu vijf seizoenen op heeft zitten bij los Colchoneros. Zeker het feit dat Real zijn mogelijke nieuwe bestemming is, zet kwaad bloed. "We moeten tolerant zijn richting hem, hij heeft niemand vermoord", benadrukt Manzano echter. "De Atlético-fans hebben lange tijd laten zien dat ze een warm publiek zijn. Ik weet dat ze een beetje teleurgesteld zijn door wat Kun heeft gezegd."

"Maar hij wil ook gewoon het beste voor de club. Wat er ook gebeurt, we moeten bittere gevoelens opzij zetten en hem de liefde geven die hij verdient. Want áls hij blijft, mag hij niet vergeten hoe de supporters en de club hem behandeld hebben. Ons doel is het seizoen goed van start te gaan, maar we moeten allemaal realistisch zijn. Met in gedachten de zevende plek van vorig seizoen, streven we ernaar ons te verbeteren. Alles lijkt mogelijk, op plaats één en twee na."

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties