Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We moeten zorgen dat er een winnend Feyenoord op het veld staat'

Laatste update:

"Samen moeten we ervoor zorgen dat we de groep zo goed mogelijk klaarstomen voor de competitie en dat er straks een winnend Feyenoord op het veld staat", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Spelers moeten strijden voor hun plek en in mijn ogen hoort dat ook zo. Door de concurrentie aan te gaan, maken ze elkaar sterker."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

De oud-linksback zegt de omstandigheden op het trainingskamp 'uitstekend' zijn: "En daardoor kunnen we goed trainen. In het jaar 2010 zaten we hier met Oranje, ter voorbereiding op het WK. Op het moment dat de optie voorbij kwam om met Feyenoord naar Oostenrijk te gaan, dacht ik meteen aan Seefeld."

-
Wat verwacht jij van Fortuna Düsseldorf - Feyenoord?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
1
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties