Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We noemen Ronaldo een huilbaby, want als we verloren ging hij vaak huilen'

Laatste update:

Iedere keer als Andorinha een wedstrijd verloor, vloeiden bij Ronaldo namelijk de tranen. "Ronaldo wilde toen al net zo graag winnen als nu. We noemen hem een huilbaby, want als we verloren of als andere kinderen de bal niet naar hem overspeelden, ging hij vaak huilen", zegt Santos tegenover Reuters.

Bij Andorinha in Funchal, op het eiland Madeira, zette Ronaldo zijn eerste stappen op het voetbalveld. Via CD Nacional kwam de aanvaller in de jeugdopleiding van Sporting terecht. Na een doorbraak bij Sporting, maakte Ronaldo de overstap naar Manchester United. In 2009 telde Real Madrid 94 miljoen euro neer om de Portugees naar Spanje te halen. Onlangs werd bekend dat Ronaldo met 87,5 miljoen euro afgelopen jaar de best betaalde speler ter wereld was.

Zie jij Cristiano Ronaldo nog bij een andere Europese club spelen dan Real Madrid?

Meer nieuws

Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
6
Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
18
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties