Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We praten bij Cristiano thuis niet over Messi, hij is daar beschermd'

Laatste update:

"We praten bij hem thuis niet over Messi. Cristiano weet dat als hij hier binnenkomt, de storm gaat liggen en dat hij beschermd is. Dit is waar hij zijn batterijen op kan laden", legt Aveiro uit in gesprek met L'Équipe. De familie Ronaldo woont bij elkaar in de buurt in Madrid en ook moeder Dolores Aveiro is meestal bij haar zoon in de buurt. Zij gaat echter niet naar al zijn wedstrijden in het Santiago Bernabéu: "Cristiano weet dat mijn gevoeligheid voor problemen kan zorgen als ik in het stadion ben."

"Dat zou alleen maar voor stress zorgen en ik kijk de wedstrijden liever op tv. Hij zegt vaak: 'Mama, je kan nu beter thuisblijven", vertelt zij. "Of ik hem weleens op zijn kop geef? Ja, als hij slecht speelt of een fout maakt, zoals iedere moeder doet met haar kind. Maar ook nu nog moet hij soms getroost worden als dat nodig is. Als er iets niet goed zit, hebben we dat snel door en proberen we hem te helpen."

De 33-jarige Ronaldo ligt nog tot medio 2021 vast bij de Koninklijke en zijn moeder denkt dat hij dat contract in ieder geval gaat uitdienen: "Hij is erg gefocust, hij zit in zijn eigen bubbel. Maar hij is ook enorm gespannen, hij ziet iedere wedstrijd al voor zich in zijn hoofd en bedenkt dan hoe de dingen zullen verlopen. Er zijn spelers die doorgaan tot hun 37e. Cristiano is geen machine, maar hij zal zolang doorgaan als hij kan, ik denk nog drie of vier jaar. Cristiano is altijd een perfectionist geweest, hij wil altijd de beste zijn, er alles aan doen om te winnen. Maar buiten dat is hij erg terughoudend."

Denk jij dat Cristiano Ronaldo over drie jaar nog voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties