Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We spelen AZ kapot en nog zegt men: 'Ajax dit, Ajax dat''

Laatste update:

"Alleen wijzelf kunnen ons stoppen. Als ik niet opsta, staat Steven Berghuis op of anders Nicolai Jørgensen. Lukt dat niet, dan doet Toornstra zijn ding of Kuyt. Vilhena kan erbij komen, die blijft gaan box to box en pakt doelpunten mee. Eric Botteghin staat er week in week uit, die eet iedereen op. El Ahmadi regisseert. Probeer dat allemaal maar eens te stoppen", laat de vleugelaanvaller er geen misverstand over bestaan tegenover Voetbal International.

Elia maakt zich dan ook geen zorgen over Ajax en PSV, die de Rotterdammers op de hielen zitten. "Roda heeft acht van de laatste tien wedstrijden niet verloren. Punten gepakt van Ajax, PSV en AZ, en wij spelen ze helemaal tam. Vallen aan, maken het spel, slaan twee keer toe en winnen terecht. Natuurlijk ben je dan blij", zegt Elia. "Wij spelen Vitesse weg, we spelen Sparta weg, waar iedereen het moeilijk tegen heeft. We spelen AZ helemaal kapot en nog durven ze te zeggen: Ajax dit, Ajax dat. Laat ze maar praten. We zullen zien."

Toch ziet de aanvaller nog genoeg ruimte voor verbetering bij de Rotterdammers. "We moeten eerlijk tegen elkaar zijn en harder. Ik vind dat we in sommige situaties nog meer moeten communiceren. Dan zijn we nog te soft. Veel gaat al goed, we hebben bijvoorbeeld al twee jaar geen doelpunt uit een corner tegen gehad. Maar het kan niet scherp genoeg. Dat hebben we vorig seizoen gezien. Het gaat om de kleine dingen. In de kleedkamer, scherp houden, extra krachttrainingen.. Het gaat goed, maar het moet beter."

Wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties