Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We staan weliswaar onderaan, maar we kunnen ook van Ajax winnen'

Laatste update:

PEC verzamelde uit de eerste zes duels van het seizoen slechts twee punten en is dan ook hekkensluiter van de Eredivisie. "Ik vind dat ik hoor te spelen en ben het niet altijd eens met de trainer, maar ik begrijp ook dat hij wat probeert", zo beseft Menig, in gesprek met de Stentor. "We kunnen niet zeggen dat het dit seizoen lekker gaat met PEC. Dan moet een trainer soms ingrijpen."

Menig vindt Jans bovendien 'een toptrainer' en neemt de oefenmeester niets kwalijk. Hij hoopt dat hij zaterdagavond speeltijd krijgt tegen zijn eigenlijke werkgever, Ajax. "Voor mij is een duel met Ajax altijd bijzonder. En ik geloof in een stunt. Wij staan weliswaar onderaan, maar we kunnen van elke opponent winnen. Ook van Ajax. Geloof me, met PEC komt het dit seizoen wel goed."

-

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
2
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
19
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties