Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We verliezen met 3-0, terwijl we van Nederland hadden moeten winnen'

Laatste update:

"Natuurlijk moet je dat verwachten", vertelde Löw na de 3-0 nederlaag tegen Nederland in de Nations League. "Ik moet daar mee leven. Maar voor dit resultaat zijn we met z'n allen verantwoordelijk." Duitsland stuit dinsdag op Frankrijk in de Nations League, maar Löw weet nu al dat het de komende dagen vooral over hem zal gaan in de Duitse media.

Ver esta publicación en Instagram

De goal van Georginio Wijnaldum was de eerste Nederlandse treffer OOIT tegen Duitsland in de negentigste minuut of later #duitsers #neddui #oranje #nederland #nationsleague #wijnaldum

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Debatteren is normaal", zei Löw, die nog vier jaar bij de Duitse voetbalbond (DFB) onder contract staat. "Maar het is aan mij om de ploeg goed voor te bereiden om het duel met de Fransen." In Groep 1 van divisie A in de Nations League leidt Frankrijk met vier punten, voor Nederland (drie) en Duitsland (één).

Mats Hummels betreurt de nederlaag in Amsterdam. "Het is een kwestie van het niet benutten van kansen. Ik weet niet of men het anders kan zien, maar we verliezen met 3-0, terwijl we van Nederland hadden moeten winnen", oordeelde de verdediger. "Dat gebeurt weleens. Soms is het pech, soms is het een gebrekkige afwerking. Mijn kopbal werd op de doellijn gekeerd. De tegenstander benutte meteen de eerste kans. Nu staan we hier met een 3-0 nederlaag. We zullen er in de media ongetwijfeld van langs krijgen, maar naar mijn mening kunnen we onszelf niet veel verwijten."

"Op de manier waarop wij tegen Nederland hebben gespeeld, hadden we minstens twee, drie of zelfs drie of viermaal moeten scoren. Uiteindelijk worden we tweemaal weggecounterd na balverlies", vervolgde Hummels. "Dat is natuurlijk ergelijk. Het is eigenlijk van de gekke dat we na de duels met Frankrijk en Nederland een punt hebben en drie doelpunten om de oren hebben gekregen, als je kijkt naar hoe we gespeeld hebben." Ook Manuel Neuer vond dat Duitsland te weinig had gekregen. "We hebben te weinig uit onze kansen gehaald", besefte de doelman annex captain. "We hadden op voorsprong moeten komen. Tegen het einde van de wedstrijden speelden we te open en hebben we natuurlijk ook fouten gemaakt."

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
25
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
339
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties