Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We vragen ons bij Walcott nog steeds hetzelfde af als zeven jaar geleden'

Laatste update:

De Engels international is er in al die jaren nooit in geslaagd om voormalig topspits Shearer helemaal te overtuigen. "Wat ik vooral ongelukkig vind, is dat we ons bij Walcott nog steeds hetzelfde afvragen als zes of zeven jaar geleden: is hij een centrumaanvaller? Is hij een vleugelspeler? Hij heeft niet eens een vaste basisplaats bij Arsenal. En we stellen nog altijd dezelfde vragen", maakt Shearer duidelijk in de Engelse media.

De oud-goalgetter kijkt terug op zijn eigen periode bij Blackburn Rovers. "Trainer Kenny Dalglish vertelde me daar hoe ik moest lopen, wanneer ik voor de goal moest verschijnen. Dat is grotendeels instinct, ik weet niet of je dat kunt aanleren, maar Walcott maakt te weinig loopacties. Zijn belangrijkste wapen is zijn snelheid, dus hij moet de bal juist in de diepte vragen om het verdedigers lastig te maken."

-
Ben je het met Alan Shearer eens?

Meer nieuws

'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
11
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
14
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
36
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
13
Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties