Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We waren voorzichtig, logisch; Boilesen moet nog kampioen worden'

Laatste update:

De thuisclub deed het bewust kalm aan tegen het elftal van trainer Frank de Boer en speelde met de handrem erop. "We waren wel een beetje voorzichtig", geeft Putten-speler Olivier Pilon toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. Zo had linksback Nicolai Boilesen weinig te vrezen van de amateurs. "Logisch ook, zelf ben ik een Ajax-fan."

"Boilesen moet nog kampioen worden dit jaar, dan ga ik hem toch niet raken in een duel", verklaart Pilon. Ploeggenoot Jerry Geurtsen geeft nog een andere oorzaak voor de grote nederlaag, terwijl Putten een jaar geleden met slechts 1-4 ten onder ging. "Ajax speelde deze keer met meer A-selectiespelers dan vorig jaar." Naast Boilesen waren ook keeper Kenneth Vermeer, rechtsback Ricardo van Rhijn en middenvelder Siem de Jong van de partij.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
Ajax
13 - 1
SDC Putten
Denk je dat Ajax komend seizoen opnieuw landskampioen wordt?

Meer nieuws

L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
8
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
22
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
34
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties