Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We wisten al dat PSV de voornaamste concurrent is'

Laatste update:

Heel zwaar tilt Veltman niet aan het verlies tegen de Eindhovenaren. Ajax speelde volgens hem goed, beter dan vorig seizoen in dezelfde wedstrijd. Wel constateerde hij dat zijn team wat in paniek raakte, nadat Memphis Depay de 1-1 voor zijn rekening had genomen. Ajax werd slordiger en gaf de wedstrijd uiteindelijk uit handen. "Onze concentratie was op bepaalde momenten niet honderd procent."

"Wanneer PSV twee man voorin houdt, dan moeten wij drie verdedigers achterin houden. Nu kwamen we soms toch één op één te staan en dan wordt het met de snelheid van Narsingh moeilijk voor ons", legt Veltman uit aan NUsport. Op de vraag of Ajax-PSV heeft aangetoond dat PSV de belangrijkste concurrent is voor de Amsterdammers, antwoordt Veltman bevestigend. "Al wisten we dat eigenlijk voor deze wedstrijd al. PSV heeft gewoon een sterk team, speelde vorige week tegen NAC ook al goed. Toch hadden we moeten winnen."

-
Wie heeft de sterkere ploeg, denk je?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
3
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
6
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
0
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties