Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We wisten van tevoren dat dit een soort kleine finale voor ons was'

Laatste update:

Daardoor staat Galatasaray nu op vier punten uit drie duels, twee minder dan Benfica en Atlético Madrid. Het onderstreept het enorme belang van de ontmoeting: bij een gelijkspel of nederlaag was een klassering bij de bovenste twee zeer lastig geworden. "Onze fans hebben ons echt een boost gegeven", zei Podolski na afloop. "We wisten dat dit een soort kleine finale voor ons was."

Galatasaray is er echter nog lang niet. De Turken moeten begin november nog op bezoek bij Benfica en spelen ook nog uit tegen Atlético Madrid. De club van Wesley Sneijder sluit de groepfase begin december af met een thuiswedstrijd tegen Astana, dat tot nog toe één punt heeft verzameld.

-
Haalt Galatasaray de laatste zestien?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
12
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties