Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We worden steeds benadeeld, dat gebeurde al tegen Ajax en Feyenoord'

Laatste update:

Na afloop ging het er bij FC Dordrecht niet zozeer over dat PSV de betere partij was, maar dat scheidsrechter Dennis Higler absoluut geen goede wedstrijd floot. Een understatement, zo zullen veel spelers van FC Dordrecht denken. Higler gaf PSV in de eerste helft een strafschop nadat Funso Ojo de bal van dichtbij op zijn arm geschoten kreeg. Dat overkwam Georginio Wijnaldum naderhand ook in zijn eigen strafschopgebied, maar dat was voor de dienstdoende arbiter geen reden om naar de stip te wijzen. Woede alom in Dordrecht.

"Dat heb je dan als kleinere club", vertelde Ojo tegen RTV Rijnmond. "Er moet volgende week gewonnen worden van Heracles Almelo, anders wordt het nog moeilijker dan het al is. We moeten op deze manier verder gaan. Dan gaan we wel punten halen." In de tweede helft stuurde Higler de Dordtse verdediger Ilias Haddad met diens tweede gele kaart naar de kant, na een ongelukkige handsbal.

'Slachtoffer' Haddad betichtte de arbitrage van willekeur. "Wij zijn een kleine club, wij worden steeds benadeeld. Dat gebeurde al tegen Ajax en Feyenoord. En ook tegen FC Utrecht. Ongelooflijk", baalde de verdediger van de Schapenkoppen.

-
FC Dordrecht wordt steevast benadeeld

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
4
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties