Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zaten in de kleedkamer en de hele Amsterdam ArenA trilde'

Laatste update:

Verhoeven heeft elke dag last van zijn achillespezen en schouders en moet langer herstellen na een training of een wedstrijd. "Op maandagochtend moet ik bij wijze van spreken uit mijn bed worden getakeld en lig ik anderhalf uur op de bank bij de fysiotherapeut", vertelt Verhoeven in De Telegraaf. In dienst van Ajax kwam hij tot drie competitieduels en won hij twee landsdtitels en een KNVB Beker.

Het hoogtepunt is zonder meer de kampioenswedstrijd tegen FC Twente in 2010/11. "Hoe kun je die climax verzinnen? Dat je op de laatste speeldag, op de verjaardag van Frank de Boer, tegen je directe concurrent de dertigste landstitel, de derde ster, kunt pakken. Als we hadden verloren, waren we derde geworden", memoreert Verhoeven, die de spanning nooit meer zal vergeten.

"We zaten in de kleedkamer en de hele ArenA trilde op zijn grondvesten. Toen we het veld opliepen, wisten we dat het goed zat. Die hunkering van de fans en spelers naar die derde ster was zó groot dat we niet kónden verliezen." Verhoeven hoopt een stunt, maar moet ook reëel zijn. "Als ze snel scoren, zal het een vervelende wedstrijd voor me worden. Misschien kunnen we er ons voordeel uithalen dat Ajax liever in De Kuip tegen Feyenoord speelt dan op kunstgras tegen De Dijk. En dat ze ons een beetje onderschatten."

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties