Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zaten in hetzelfde restaurant op Ibiza, hij zei geen goedendag'

Laatste update:

"Hij zei dat hij de indruk had dat ik in de laatste kwalificatieinterlands in juni niet geconcentreerd genoeg was op het spelen bij de Rode Duivels. Ik ontplofte toen ik dat hoorde", zo vertelt Nainggolan aan het dagblad. De middenvelder erkent dat hij te laat kwam voor de tactische bespreking in aanloop naar het duel met Estland. "Maar we hebben het hier over één minuut hé, meer niet. Ik stond boven één minuut 37 seconden op de lift te wachten en daarom kwam ik te laat. Maar andere spelers komen ook wel eens te laat hoor. Dat ben ik niet alleen. Ik draai er wel voor op. Het is altijd iets."

Het is niet de eerste keer dat Nainggolan gepasseerd wordt door Martinez. Toen was hij ook boos en dacht hij aan stoppen. Nu lijkt het definitief. "Ja, ik stop. Dit heeft geen zin meer. Hij roept Youri Tielemans op die op de bank zit en wekelijks maar enkele minuten speelt bij AS Monaco. Bij zijn aanstelling zegt hij dat de Rode Duivels in topcompetities moeten spelen. Nu Axel Witsel in China speelt, is dat plotseling niet meer van belang. Op zich allemaal niet erg, maar ik moet daar dan voor opdraaien? Nee, laat maar dan."

Martinez en Nainggolan kwamen elkaar tegen op Ibiza, maar dat was geen moment om de moeilijke relatie uit te praten. "We zaten in hetzelfde restaurant, hij zat een tafeltje verder dan ik. Ik had hem eerst niet gezien, maar hij mij wel. Hij zei geen goedendag. Ja, dan heb ik ook niets gezegd. Zo kan je toch niet samenwerken?" Hij vindt dat het geen zin heeft om verder te gaan als A-international. "Ik doe altijd mijn best, lig goed in de groep. Toch is er altijd iets. Zo ga ik niet verder. Ik stop ermee. Ik ben 29 jaar en ik laat me niet meer van hier naar ginder sturen. Spijtig maar het is zo."

Radja Nainngolan maakte België sterker

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
138

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties