Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zien het wel als Feyenoord een niet te weigeren aanbieding krijgt'

Laatste update:

"Je weet nooit wat er gaat gebeuren in de voetballerij. Het gaat iedere dag op en neer. Tot nu toe is het mijn plan om bij Feyenoord te blijven, maar het is niet enkel aan mij", legt hij uit aan Ekstra Bladet. "Als de club een aanbieding krijgt die het niet af kan slaan, zien we het wel. Voor nu ligt mijn focus voor de volle honderd procent bij Feyenoord."

"Ik ben nu gewoon blij dat we kampioen zijn geworden, er is geen enkele reden om haast te hebben. Ik wil graag de Champions League in met Feyenoord", gaat Jörgensen verder. "Het niveau van de top drie hier, Feyenoord, Ajax en PSV, is hoog. Zij hebben getalenteerde teams met veel goede spelers. Dan zitten er een aantal teams onder die ook goed zijn en dat zijn er de onderste teams, die niet zo slecht zijn als veel mensen zeggen. In sommige wedstrijden wordt er misschien niet zo goed verdedigd, maar er zijn veel goede spelers, dus het niveau is hoog."

Denk jij dat Nicolai Jörgensen deze zomer vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
13
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong is bereid risico te nemen voor EK, maar waakt voor 'Van Basten-scenario'
3
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
24
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties