Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zijn drie jaar te vroeg, maar daar gaan we niet moeilijk over doen'

Laatste update:

Vanhaezebrouck besefte zich meteen wat hij en zijn spelers voor elkaar hadden gekregen. "Ik heb tegen mijn spelers gezegd: 'Binnen honderd jaar zijn wij hier niet meer, maar de mensen zullen nog wel spreken van het AA Gent dat de eerste titel in de geschiedenis van deze club veroverde'", verklaarde hij in gesprek met Het Nieuwsblad. Naast de historische waarde, zal ook de kassa flink rinkelen.

Als kampioen is AA Gent namelijk rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Dat levert in ieder geval twaalf miljoen euro op. "De Champions League is nog een groot niveauverschil, maar dat is dan een uitdaging voor ons. Deze groep heeft nog potentieel, als we hier en daar nog iets kunnen toevoegen, kunnen we het niveau nog optrekken", denkt Vanhaezebrouck.

Ook voorzitter Ivan De Witte was door het dolle heen. Hij noemde de titel het resultaat van vijftien jaar hard werken en wees op het nieuwe stadion. Het doel was om in dat onderkomen binnen vijf jaar kampioen van België te worden. "We zijn drie jaar te vroeg, maar daar gaan we niet moeilijk over doen", besloot hij grappend.

-
Denk jij dat AA Gent een rol van betekenis gaat spelen in de Champions League?

Meer nieuws

Amrabat mijdt directe vraag niet en bespreekt toekomst bij Manchester United
5
Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien
2
Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
6
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
49
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties