Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zijn niet de Lionel Messi's en Cristiano Ronaldo's van deze wereld'

Laatste update:

Robbin Ruiter is ervan overtuigd dat de spelers voor hun trainer willen knokken. "Ik denk dat iedereen in deze groep achter de trainer staat. Alleen wij kunnen ervoor zorgen dat we de trainer binnenboord houden door wedstrijden te gaan winnen. Iedereen is ervan doordrongen dat dit het moment is om punten te gaan pakken", vertelt de doelman in De Telegraaf.

FC Utrecht heeft gekozen voor attractief, spectaculair, aanvallend voetbal en dat is een verschil met de speelstijl onder Jan Wouters. Ruiter erkent dat het niet elke week lukt om de opdrachten uit te voeren. "Op het moment dat dit altijd zou lukken, zouden we niet allemaal bij FC Utrecht spelen, maar richting Spanje gaan. We zijn niet de Messi's en Ronaldo's van deze wereld. Het is verschillende keren voorgekomen dat we verschrikkelijk goed voetbal speelden, maar toch geen resultaat behaalden. Toch vind ik dat we op deze manier moeten blijven spelen."

Robby Alflen is een goede trainer voor FC Utrecht

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
7
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties