Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zijn onszelf in Engeland langzaam maar zeker aan het vermoorden'

Laatste update:

"We zijn onszelf langzaam maar zeker aan het vermoorden", zegt Neville in The Sun. "We lachen om Schotland en Ierland, maar hier in Engeland gebeurt precies hetzelfde. Recht voor onze ogen. Zo'n 25 jaar geleden had je Ierse en Schotse spelers bij de Engelse topclubs. Manchester United had Schotten, Ieren en voetballers uit Wales. Nu is dat niet meer het geval. Er zijn nog een paar Engelse spelers over, maar ook zij verdwijnen snel."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Neville hoopt dat Louis van Gaal de doorstroom van jonge Britse talenten bij Manchester United zal bevorderen, zoals hij dat ook bij Ajax, Barcelona en Bayern München heeft gedaan. "Het doet me goed dat de manager jongens als Michael Keane en Tyler Blackett al heeft uitgeprobeerd. Fans van United dringen aan op dure transfers, maar ik zie liever Blackett dan weer zo'n aankoop."

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
1
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
92
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties