Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zullen Gerrie herinneren als een groot sportman en een fantastisch mens'

Laatste update:

Clubicoon Sjaak Swart van Ajax weet dat Mühren vooral bekend is van het hooghouden in Madrid. "Het was echt een jongleur in het voetbal", aldus Swart tegenover RTV Noord-Holland. Swart waardeerde Mühren ook als mens. "Een goede jongen, hij is ook nog jaren scout bij Ajax geweest. Hij had verstand van voetbal. Het is heel jammer dat het zo moet aflopen."

Ook Ajax-trainer Frank de Boer spreekt zich uit over het overlijden van Mühren. "We zullen hem herinneren als een groot sportman en een fantastisch mens. We wisten dat Gerrie al een tijd lang ziek was. Maar het blijft toch een schok als zo'n bericht binnenkomt. Gerrie heeft 298 duels voor Ajax gespeeld en alle grote prijzen gewonnen. Dat kunnen er maar weinig zeggen", tekent Sport 1 op uit de mond van De Boer.

René van de Kerkhof, als speler van PSV vaak de tegenstander van Mühren, kan zich een actie nog goed voor de geest halen. In de jaren zeventig raakte Mühren geblesseerd door een tackle van Van de Kerkhof en de clubarts van Ajax in die tijd, John Rolink, zei dat Van de Kerkhof zijn collega-international had willen 'vermoorden'. "Daar heeft Gerrie nog meer last van gehad dan ik. Dat kreeg ik altijd van hem te horen als ik hem weer eens zag. Allemaal door Rolink, die zelf de grootste boef was die rondliep bij Ajax", aldus Van de Kerkhof tegenover Omroep Brabant. Van de Kerkhof kwam Mühren vorig jaar nog tegen bij een wedstrijd van oud-internationals. "Daarna werd hij ziek, die laatste wedstrijd was voor hem niet meer te winnen."

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties