Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zullen Manchester City nog vaak gaan tegenkomen'

Laatste update:

Het belooft weer een spannend duel te worden en Sir Alex Ferguson ziet dit in de toekomst ook niet meer veranderen. "We moeten er aan wennen dat City in alle competities met ons om de prijzen strijdt", zei de coach van United in Inside United. "De supporters kunnen ook maar beter gaan wennen aan deze derby, want City gaat niet weg en zal ons nog vaak gaan tegenkomen."

"Misschien komen we elkaar niet ieder jaar meerdere malen tegen, maar het zal wel regelmatig voorkomen", vervolgde United. "Dat komt omdat we nu allebei in de top spelen. In de laatste twee jaar stonden we in de halve finale al tegen Manchester City en we zitten nu ook allebei in de Europa League. Dit is geen gemakkelijke loting, maar bij City zal men daar hetzelfde over denken."

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
6
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
24
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties