Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'We zullen tegen Dynamo Kiev waarschijnlijk niet zoveel kansen krijgen'

Laatste update:

De van sc Heerenveen overgekomen verdediger speelde voor het eerst in het Feyenoord-shirt in het imposante stadion. "Ik had er enorm veel zin in om vandaag te spelen, ik stond met veel vertrouwen op het veld. Het was mooi om nu voor eigen publiek in dit stadion te kunnen spelen", zegt hij op de clubwebsite. Of hij over zes dagen in de basis staat tegen Dynamo, weet Janmaat nog niet. "Zelf hou ik me niet te veel bezig met de concurrentiestrijd. Ik doe mijn ding op de trainingen en speel zoals ik altijd speel. Op basis daarvan zal de trainer een keuze moeten maken."

Die trainer had een prima Feyenoord gezien tegen Real Mallorca. "Ik ben niet tevreden over de uitslag, maar wel over de uitvoering. Het is heel goed als je tegen een ploeg als Real Mallorca vijf tot zes grote kansen creëert, alleen moet er dan wel een in het netje. We hadden minimaal twee keer moeten scoren. We zullen volgende week tegen Dynamo Kiev waarschijnlijk niet zoveel kansen krijgen als vandaag, dus het rendement zal omhoog moeten", sprak Koeman op de officiële clubwebsite. Dynamo is volgende week dinsdag de nieuwe opponent.

Aanvoerder Ron Vlaar tenslotte zei aan Eredivisie Live dat Feyenoord moet leren efficiënter om te gaan met de kansen die het creëert. "Tegen Dynamo mogen we dat soort kansen niet missen. Twee keer één-op-één op de keeper; dat moeten doelpunten zijn. Jammer." Tevreden was Vlaar wel over de defensieve organisatie. "We zijn geen moment in de problemen gekomen en hebben niks weggegeven. Dat is gewoon goed. Daarom was dit een nuttige oefenwedstrijd."

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties