Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wederom scorende Weghorst moet hoofdrol ditmaal aan Rashica laten

Laatste update:

Rashica zette de formatie uit Bremen al na dertien minuten op voorsprong met een beheerst genomen strafschop. De voorsprong hield echter geen stand, want Weghorst was alert bij een hoekschop, waardoor Wolfsburg de stand gelijk trok na 36 minuten spelen. Desondanks ging Bremen met een voorsprong de rust in. Leonardo Bittencourt bracht het doelpunt op zijn naam met nog vijf minuten tot de rust, tot droevenis van Weghorst en consorten.

Wolfsburg ging in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker en Bremen kwam daardoor behoorlijk onder druk te staan. Bruma leek na ruim een uur spelen te scoren namens de thuisclub, maar op aanraden van de VAR werd de treffer geannuleerd. Een kwartier voor het einde verscheen de gelijkmaker alsnog op het scorebord, toen William op de rand van het strafschopgebied raak schoot. Wolfsburg wilde doordrukken, maar de winnende treffer viel aan de andere kant.

Het slotakkoord werd namelijk verzorgd door uitblinker Rashica. De voormalige vleugelaanvaller van Vitesse stond aan het einde van een vlot lopende counter van Bremen en maakte in kansrijke positie geen fout. Wolfsburg gooide in de slotfase alles op de aanval, maar dat bracht geen verandering meer in de stand. Bremen, met Davy Klaassen negentig minuten binnen de lijnen, stijgt naar de twaalfde plaats in de Bundesliga. Wolfsburg blijft de nummer negen en laat de aansluiting bij de subtop voorlopig liggen.

-
Wout Weghorst maakt dit seizoen meer dan twintig doelpunten

Meer nieuws

Ajax kan grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
1
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
19
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
47
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties