Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weer hoofdrol voor Neymar bij Braziliaanse show in Istanbul

Laatste update:

Na de uiterst beroerde start in de EK-kwalificatiereeks hoopte Turkije de fans iets te geven om opgetogen over te zijn. Supermacht Brazilië bleek echter vele maten te groot en nam al snel in de wedstrijd afstand. Neymar ontsnapte na twintig minuten spelen volledig aan de aandacht van de Turkse defensie en kon zielsalleen af op Volkan Demirel, die vervolgens van dichtbij met een simpel rollertje werd geklopt. Vier minuten later was het weer raak: Semih Kaya werkte een voorzet van Danilo in zijn eigen doel.

Het zorgde ervoor dat Brazilië al freewheelend verder kon voetballen en dat deden de Zuid-Amerikanen dan ook naar hartenlust. Na een aantal prima kansen om zeep te hebben geholpen, hielp Willian de bezoekers op slag van rust aan de 0-3. Neymar zette het met de bal op een lopen en vond de Chelsea-spelmaker, die Volkan met een geplaatst schot andermaal het nakijken gaf.

Met vier nieuwelingen bij de eerste helft leek Turkije zich na rust iets te herpakken. De eerste kansen na de hervattingen waren voor het gastland, maar het was Brazilië dat wederom toesloeg. Opnieuw kon Neymar ongehinderd oprukken in de vijandelijke zestien en ook nu faalde de sterspeler van de Selecao niet: 0-4. Het kwam de aanvaller op een ovatie te staan van de Turkse fans, die vervolgens hun eigen spelers begonnen uit te fluiten. De Turken creëerden desondanks nog wat kansen om iets terug te doen, maar slaagden daar niet meer in.

-

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
2
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties