Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weergaloze invalbeurt Messi nog niet voldoende voor mogelijke titel

Laatste update:

Barcelona leek vooral in de eerste helft nog niet helemaal hersteld te zijn van de klap van dinsdag, toen Bayern München het team van trainer Tito Vilanova in de eerste halve finale van de Champions League met 4-0 versloeg. Athletic, de nummer veertien van de Primera División, had na enkele minuten al op voorsprong kunnen komen; Aritz Aduriz kwam bij de tweede paal evenwel net te laat om de bal na een pass van Herrera binnen te glijden. Aan de andere kant liet ook Barça zich zien, maar Alexis raakte de paal en Alex Song kwam na een fraaie aanval niet verder dan een slap schot in de handen van keeper Gorka Iraizoz.

Toen halverwege het eerste bedrijf ook een afstandsschot van Xavi zonder succes bleef, sloeg de thuisploeg toe. Aduriz zette strak voor en Susaeta, die al bijna op de doellijn stond, werkte ondanks een sliding van verdediger Jordi Alba binnen: 1-0. Bij rust had de voorsprong verdubbeld kunnen zijn als Aduriz na voorbereidend werk van Óscar de Marcos van dichtbij raak had gekopt, maar ook de Catalanen hadden kunnen scoren. Pedro slaagde er echter niet in om Iraizoz te passeren, terwijl Cesc Fàbregas zo ongeveer op de achterlijn stond toen hij de bal wel langs de goalie kreeg, maar ook voorlangs diens doel zag gaan.

Na de hervatting moesten de bezoekers zodoende op zoek naar de gelijkmaker in stadion San Mamés, maar het waren de Basken die wederom voor het eerst gevaarlijk werden. Susueta legde net buiten het zestienmetergebied aan voor een vrije trap en had pech dat zijn inzet op de kruising uiteenspatte. Voor Vilanova blijkbaar voldoende aanleiding om maatregelen te nemen, want drie minuten later bracht hij Messi in het veld. De niet geheel fitte steraanvaller had vrijwel direct een assist op zijn naam kunnen zetten, maar Pedro stuitte na een passje van de Argentijn op de vuisten van Iraizoz. Ook Alexis moest zijn meerdere erkennen in de sluitpost van Athletic, nadat Dani Alves hem een schietkans had geboden.

Messi leek vervolgens te besluiten het dan maar zelf te doen: de dribbelaar baande zich, acht minuten nadat hij het veld betrad, op onnavolgbare wijze een weg tussen drie bewakers door en met een schuiver gaf hij ook Iraizoz het nakijken, 1-1. Twee minuten was de vedette ook betrokken bij de tweede Catalaanse treffer. Alves zette voor en met het hoofd speelde Messi de bal door naar Alexis; die controleerde vakkundig en passeerde de doelverdediger van dichtbij, 1-2. Daarbij leek het te blijven en dus dacht Barcelona al aan een mogelijk titelfeest. Kort voor het verstrijken van de reguliere speeltijd scoorde Herrera echter de gelijkmaker en zodoende moeten de Catalanen nog wat langer wachten voordat ze zich weer kampioen van Spanje mogen noemen.

-
Denk je dat Barcelona op 5 mei tegen Real Betis alsnog kampioen wordt?

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties