Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weerstand tegen kleinere Eredivisie: 'Kans op degradatie is groter'

Laatste update:

Ajax, PSV en Feyenoord willen naar een competitie met zestien ploegen, maar daar is niet iedereen enthousiast over. "Een Eredivisie van zestien clubs kan de continuïteit van VVV in gevaar brengen", reageert algemeen directeur Marco Bogers van de club uit Venlo in hetzelfde Algemeen Dagblad.

"Nog los van het feit dat je twee thuisduels minder speelt en daardoor inkomsten mist, is de kans groter dat je degradeert. Ik denk dat de meeste clubs onder de top er zo in staan. Het lijkt me dus logisch dat wij daarvan geen voorstander zijn. Tenzij er aantrekkelijke voorwaarden tegenover staan. Veel ruimere promotieregelingen bijvoorbeeld."

NAC was eerder tegen inkrimping van de Eredivisie, maar nu zegt directeur Justin Goetzee dat je 'een broedende kip niet moet storen': "Als kleinere club weeg je twee dingen mee: het belang van het Nederlandse voetbal en dat van je club. Dat is soms lastig." Medio november moet er gestemd worden over de plannen en bij een positief besluit zou de nieuwe opzet per 2021/22 ingevoerd kunnen worden.

Ben jij voor een kleinere Eredivisie?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties