Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weerzien duurt langer dan één minuut voor Donny van de Beek

Laatste update:

Mede met het oog op de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur van zondag voert trainer Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United liefst tien wijzigingen door in de basisopstelling. De enige speler die zijn basisplek behoudt ten opzichte van het competitieduel met Brighton, is Victor Lindelöf. Verdedigingspartner Harry Maguire is niet fit en wordt afgelost door Eric Bailly, terwijl Aaron Bin-Wassaka op de rechtsbackpositie wordt vervangen door Diogo Dalot en linksback Brandon Williams de plek van Luke Shaw inneemt.

Net als in de vorige ronde van de EFL Cup, vorige week dinsdag tegen Luton Town (0-3 zege), neemt Dean Henderson de plek van David de Gea over onder de lat. Voorin krijgen Marcus Rashford, Anthony Martial en Mason Greenwood rust, wat leidt tot basisplekken voor Daniel James, Juan Mata en Odion Ighalo. Laatstgenoemde treedt op als de enige spits in het 4-2-3-1-systeem van Solskjaer.

Het volledige middenveld wordt ook vervangen: Nemanja Matic, Bruno Fernandes en Paul Pogba maken plaats voor Fred, Van de Beek en Scott McTominay. Van de Beek krijgt daarmee zijn tweede basisplaats sinds zijn overstap naar Manchester United. In de vorige ronde tegen Luton Town stond hij 78 minuten op het veld; zaterdag kwam hij tegen Brighton een minuut voor tijd binnen de lijnen. Landgenoot Veltman bleef zaterdag op de bank en is woensdagavond niet de enige ex-Eredivisionist bij Brighton, want ook Alireza Jahanbakhsh begint ook in de basis.

Opstelling Brighton & Hove Albion: Steele, White, Dunk, Mac Allister, Gross, Jahanbakhsh, Bernardo, Burn, Veltman, Gyokeres, Molumby

Opstelling Manchester United: Henderson, Dalot, Bailly, Lindelof, Williams, McTominay, Fred, Mata, Van de Beek, James, Ighalo

-
Denk je dat Manchester United doorbekert ten koste van Brighton & Hove Albion?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
24
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
25
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties