Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Weet niet of ik een van de besten van de Eredivisie ben, dat is wel een doel'

Laatste update:

"Ik weet niet of ik al een van de beste spelers van de eredivisie ben, maar het is wel een doelstelling van me om dat te worden. En daar past toch wel een doelpuntentotaal van minimaal vijftien doelpunten bij. Een buitenspeler van Feyenoord moet dat aantal toch makkelijk kunnen halen. Het schiet al aardig op moet ik zeggen…", vertelt hij in gesprek met de NOS.

Berghuis hoopt in de toekomst ook een belangrijke speler voor het Nederlands elftal te worden en wil, na een niet helemaal geslaagde periode bij the Hornets, de dingen die hij nu in de Eredvisie laat zien toch ook weer in een buitenlandse competitie tonen: "Dat is nu totaal nog niet aan de orde. Ik ben hier helemaal op mijn plek. Maar ik heb de leeftijd om nog veel ambities te hebben en ik doe er alles voor om die waar te maken."

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen aartsrivaal Ajax en Berghuis kijkt uit naar de Klassieker. Hij ziet wel dat de Rotterdammers in het verleden vaak energiek van start gingen, vervolgens veel kansen misten en Ajax er dan met de winst vandoor zagen gaan: " Zolang wij aan het publiek laten zien dat we er echt vol voor gaan, dan kunnen ze ons niet veel kwalijk nemen. Ongeacht de uitslag."

Vind jij dat Steven Berghuis bij de beste spelers van de Eredvisie hoort?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties