Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weg met Karim Benzema!

Laatste update:

Zo zat ik dan rustig de wedstrijd te kijken waarin geweldenaren speelden. Isco maakte zijn debuut en tevens mocht Daniel Carvajal zijn eerste opwacht maken voor het eerste team van Los Blancos. Cristiano Ronaldo, die geen gram is aangekomen in zijn vakantie, bleek er zin in te hebben en speelde werkelijk weergaloos. En om het af te maken speelde ook nog eens een Turkse Duitser die magisch met een bal kan toveren, Mesut Özil genaamd. Geweldig om naar te kijken. Echter ergerde ik me mateloos aan een bepaalde factor. Vreemd genoeg was het niet de nieuwe commentator bij de NOS die op de achtergrond met een tamelijk irritante stem zat te praten over sprinters, maar een pot aarde die in de spits stond bij Real Madrid. Althans, zo leek het. Karim Benzema had er zoals gewoonlijk weer totaal geen zin in. De getalenteerde Fransman voelde zich waarschijnlijk weer te goed om zijn best te doen tegen het middelmatige Bournemouth FC. Daar stond-ie dan, te strompelen als een man van tachtig die net voor de zesde keer een liesoperatie heeft doorstaan. Af en toe, als de bal in zijn richting kwam, maakte hij een versnelling en verspeelde hij de bal. Slechts een actie van hem was oké, namelijk het schot wat gekeerd werd door de keeper na de fabelachtige verlenging met de hak van Ronaldo.

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind Benzema werkelijk een fantastische voetballer. Hij kan voetballen als Pavarotti kan zingen. Dat heeft hij in zijn topdagen bij Lyon en ook wel in Madrid laten zien. Echter is het negen van de tien keer bagger, maar dan nog erger dan bagger. Het lijkt wel of hij zich te goed voelt voor Real en er totaal mee bezig is. Volgens mij denkt hij dat hij er al is, en er geen moeite meer voor hoeft te doen. Zoals ik van hem genoot met zijn omhaal tegen Ajax, zo erger ik me aan hem in wedstrijden waarin hij zijn draai niet vindt. De man is niet bezig met 'hoe speel ik het best en word ik beter', nee, Benzema is bezig met wat voor een onderbroek hij de dag erop aan gaat doen. (Voor degenen die dat niet weten, Karim Benzema staat bekend om zijn flamboyante onderbroeken in de kleedkamer van Real). Zo staat hij in het veld, zonder enige motivatie en doorzettingsvermogen.

Normaal gesproken kan ik ook van een iets minder gemotiveerde speler genieten. Het beste voorbeeld is natuurlijk Ronaldinho. Die man werkte er ook niet voor, maar hij liet je genieten. Benzema geeft je het gevoel alsof je alsof je op je vrije dag met je vrouw mee moet naar IKEA om nieuw behang uit te zoeken omdat het vorige 'vloekt' met de nieuwe tafel. Ik vind het na bijna vier jaar en slechts een enkel seizoen waarin hij veel scoorde en goed speelde tijd om hem erop af te rekenen. Vandaar dat ik pleit voor de verkoop van Benzema. Die man verdient het niet om voor Real Madrid te blijven spelen. Een jongen als Gonzalo Higuain lijdt eronder. Die houdt van de club, werkt zich uit de naad en zal er alles aan doen om beter te worden. Zulke jongens verdienen het voor ons te spelen. Niet mannen die liever in een winkel onderbroeken uitzoeken dan voor in mijn optiek de mooiste club ter wereld te spelen.

Echter vrees ik dat 'de pot aarde' zal blijven en El Pipita zal vertrekken. Zinedine Zidane is fan van Benzema, en dat valt ook wel te begrijpen. Benzema heeft ontiegelijk veel talent, dat lijkt Zidane ook te weten. Als die man zijn best doet kan die met gemak tot de vijf beste spitsen ter wereld behoren. Echter lijkt het er niet op dat hij daar bereid toe is. Nu Higuain zeer waarschijnlijk naar Napoli vertrekt, wordt hij onze eerste spits. Wellicht komt een Zlatan Ibrahimovic of Luis Suarez ons versterken, maar Benzema zal rond blijven huppelen op Valdebebas. Ook zal Benzema speeltijd van Alvaro Morata wegsnoepen, omdat Benzema (waarschijnlijk) tweede in de pikorde komt te staan als Suarez of Ibrahimovic aangetrokken wordt. Veel kan ik er niet aan doen. Veel zal er ook niet aan worden gedaan. Benzema gaat zich waarschijnlijk nog een extra jaar vervelen in het Bernabeu. En ik, als fan, betreur dat.

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
1
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
27
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties