Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weg naar bekerfinale ligt open voor Feyenoord na gunstige loting

Laatste update:

Feyenoord schakelde eerder dit bekertoernooi PSV en AZ uit en geldt dus als de grootste favoriet voor de eindzege in het nationale bekertoernooi. In de halve finale stuiten de Rotterdammers op Groningen, dat in de kwartfinale na strafschoppen te sterk was voor Fortuna Sittard.

Trainer Arne Slot kan in de bekerontmoeting met Groningen van later deze maand geen beroep doen op Santiago Gimenez. De Mexicaanse topschutter is namelijk geschorst en is pas bij een eventuele finale weer van de partij bij Feyenoord.

Feyenoord speelde sinds het seizoen 2014/15 in totaal 36 bekerwedstrijden. In 26 van die duels mochten de Rotterdammers aantreden in de eigen Kuip. Van alle profclubs speelde geen enkele club in de laatste tien seizoenen procentueel gezien (71,4) zoveel thuiswedstrijden in de TOTO KNVB Beker als Feyenoord. Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad kwam vorige week met die berekening.

In de andere halve eindstrijd vechten Cambuur en NEC om een finaleplaats. De Friezen waren in de vorige ronde verrassend met 3-1 te sterk voor Vitesse. NEC kende in de eigen Goffert weinig moeite met ADO Den Haag: 3-0.

Mochten de Nijmegenaren winnen van Cambuur in de halve finale, dan volgt wellicht een herhaling van de bekerfinale van 1994. NEC verloor dertig jaar geleden met 2-1 van Feyenoord in de eindstrijd in De Kuip.

Loting halve finale TOTO KNVB Beker 2023/24
Feyenoord - FC Groningen
SC Cambuur - NEC

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Wie wint de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
0
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
2
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
3
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
4
Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties