Weg naar Champions League ligt open voor Lens na nederlaag Marseille

Bijzonderheden
Na een klein half uur spelen leed Lille bijzonder duur balverlies op het middenveld. Een razendsnelle counter van Marseille volgde en uiteindelijk kreeg Clauss de bal perfect voor zijn voeten. Met een fraai stiftje verschalkte hij doelman Pau López: 0-1. Lille richtte zich in de tweede helft echter op, al had het het nodige fortuin bij de gelijkmaker. De pass van invaller Issa Kaboré op López was te zacht, waarna de Spanjaard een overtreding maakte. Een strafschop volgde en David pakte het cadeautje dankbaar uit: 1-1. Twintig minuten voor tijd was de voorsprong voor Lille daar. Rémy Cabella gaf perfect voor op Bamba, die loepzuiver binnenkopte: 2-1. De thuisploeg gaf de zege in het slot niet meer uit handen.