Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wegen van Chelsea en Terry scheiden na negentien jaar

Laatste update:

Terry, die een aflopend contract heeft, speelde tot dusver 488 competitiewedstrijden voor Chelsea. Hij won de Champions League, de Europa League, vier landstitels, vijf FA Cups en drie EFL Cups. Met die veertien prijzen is Terry de meest succesvolle speler ooit van Chelsea. In totaal kwam hij 713 keer in actie in een officiële wedstrijd en maakte hij 66 doelpunten. Slechts twee spelers droegen vaker het shirt van Chelsea. Niemand speelde meer duels voor de club als aanvoerder: 578 keer.

In 1995 voegde Terry zich bij de jeugdopleiding van de Londenaren. "Na 22 jaar valt er zoveel te zeggen en zijn er zoveel mensen te bedanken", vertelt hij. "De trainers, mijn ploeggenoten, de staf en de fans die me door de jaren heen zo enorm hebben gesteund: ik kan jullie niet genoeg bedanken. In de komende weken zal ik meer vertellen over mijn keuze. Als de tijd rijp is, ga ik me richten op mijn toekomst. Maar ik ben er nu op gericht om succesvol te zijn met Chelsea in dit seizoen. De club en ik hebben altijd een fantastische verhouding gehad en dat zal ook na mijn vertrek zo zijn."

Terry heeft 'heel veel positieve gesprekken' gevoerd met de club. "Maar nadat ik alles in overweging heb genomen, heb ik besloten dat het moment daar is om te vertrekken. Ik heb altijd willen gaan op het juiste moment en ik heb het gevoel dat dat moment na dit seizoen is. Ik denk dat ik nog genoeg te bieden heb op het veld, maar ik begrijp dat de kansen daartoe beperkt zijn bij Chelsea. Ik wil nog graag voetballen, dus ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Geen enkele verdediger maakte meer doelpunten in de Premier League dan John Terry: 40. #cfc #chelsea #terry #premierleague #goodbyeterry

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Doet John Terry er goed aan Chelsea te verlaten?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties