Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wegen van transfergenie en succesvol Sevilla gaan scheiden'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat beweerd wordt dat de wegen van Monchi, 47 jaar, en Sevilla gaan scheiden. Nu zou het echter menens zijn, zo klinkt het. Het is echter niet bekend wat de precieze reden van zijn beslissing is. De berichtgeving varieert van persoolijke redenen tot een bijzonder aantrekkelijke aanbieding van het Manchester United van José Mourinho.

Monchi en Sevilla hebben nog geen officiële mededelingen gedaan. De sportbestuurder heeft nog een contract tot medio 2017. Als doelman schopte Monchi het niet zo heel ver en kwam hij tot tachtig competitiewedstrijden in zijn negen seizoenen bij Sevilla. Als technisch directeur heeft hij echter een geweldige reputatie opgebouwd. Hij kwam in 2000 aan boord, nadat los Rojiblancos degradeerden. Als taken kreeg hij mee om de jeugdopleiding te laten floreren en de scouting beter te laten werken.

In beide opdrachten slaagde Monchi wonderbaarlijk en sinds zijn aanstelling zorgde hij onder meer voor de komst, doorbraak en lucratieve verkoop van Alberto Moreno, Sergio Ramos, Daniel Alves, Adriano Correia, Ivan Rakitic, Jesús Navas en vele anderen. Sevilla beleefde gedurende zijn aanstelling de meest succesvolle periode uit de clubgeschiedenis, met vijfmaal de winst van de UEFA Cup/Europa League, twee keer de Copa del Rey, een Spaanse Super Cup en een Europese Super Cup.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties