Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weggestuurde Poyet vervolgd na ruzie langs de zijlijn met collega Bruce

Laatste update:

Scheidsrechter Mike Reed gaf Jack Rodwell geel voor een schwalbe en daar was Poyet woedend over. De coach van Sunderland schopte een koelbox vol drankjes omver en maakte vervolgens ruzie met zijn collega van Hull. Toen hij de hand van Bruce wilde schudden, weigerde deze en liep Poyet applaudisserend weg. Daar was Bruce dan weer niet van gediend en toen hij verhaal wilde halen, moest de grensrechter verdere escalatie voorkomen.

Poyet werd naar de tribune gestuurd door Reed; volgens de coach van Sunderland had dat niets te maken met de ruzie met Bruce, maar omdat hij de koelbox had omgetrapt. "In het voetbal gebeuren sommige dingen", zei de oefenmeester. "Ik heb nergens spijt van. Als dit slecht is voor het imago van het voetbal, dan vind ik dat vervelend, maar ik maak me daar niet druk over. Ik ben van de oude stempel en wat op het veld gebeurt, blijft op het veld."

De vraag is nu of Poyet bij de eerstvolgende wedstrijd van Sunderland, volgende week thuis tegen Aston Villa, op de bank mag plaatsnemen; de FA maakt bekend dat het de coach wil gaan vervolgen. Bruce komt weg met een waarschuwing; de Engelse voetbalbond heeft hem alleen een brief gestuurd, waarin de coach van Hull wordt gewezen op zijn verantwoordelijkheden.

-

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
6
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
2
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties