Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst gepikeerd na vraag over Oranje: 'Wat moet ik nog meer zeggen?'

Laatste update:

Weghorst maakte tegen Werder zijn vijftigste doelpunt in de Bundesliga en werd na afloop van het duel gevraagd naar de situatie rond Oranje. "Het is erg teleurstellend", aldus Weghorst tegenover Sky Deutschland. "Wat moet ik nog meer zeggen? Ik heb kort gesproken met Frank de Boer. Het moge duidelijk zijn dat ik teleurgesteld ben. Ik wil er verder niet over praten." Weghorst staat op 17 doelpunten in 26 Bundesliga-wedstrijden, met ook nog eens 6 assists. Luuk de Jong, die de voorkeur krijgt boven Weghorst, kan daar qua statistieken absoluut niet aan tippen: 4 doelpunten en 0 assists in 25 optredens in LaLiga in deze jaargang.

De keuzes van De Boer werden vrijdag direct breed uitgemeten in de verschillende media. "Je vraagt je wel af wat iemand dan wél moet doen om bij het Nederlands elftal te komen", reageerde Mike Verweij van De Telegraaf. "Ik denk wel dat Luuk de Jong een veel betere kopper is, en dat als je een breekijzer nodig hebt, je voor de kopper kiest." Ook Johan Derksen begreep weinig van de keuze van de bondscoach. "Als iemand het de laatste tijd heeft afgedwongen, is het Wout Weghorst. Daar zou hij alleen al beloond voor moeten worden. Ik vind het bijna onbeschaafd ten opzichte van die jongen dat hij afgevallen is"

Weghorst maakte in 2018 als invaller zijn debuut in het Nederlands elftal, in de met 0-1 verloren oefeninterland tegen Engeland. Ronald Koeman was destijds nog de bondscoach van Oranje. Kort daarna volgden nog invalbeurten tegen Slowakije en Italië. Weghorst zat vervolgens anderhalf jaar niet bij de selectie, om vanwege een blessure bij Memphis Depay in de herfst van 2019 terug te keren. Tijdens het thuisduel met Estland (5-0), de laatste interland onder Koeman, fungeerde hij als invaller. De Boer liet hem links liggen tijdens de interlandperiodes in oktober en november 2020 en ook nu gaat er dus een streep door de naam van Weghorst.

-

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
7
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties