Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Weghorst is enthousiast over Ajax en wil misschien zelfs eerste spits worden'

Laatste update:

Afgelopen vrijdag maakte het Algemeen Dagblad bekend dat de Amsterdammers zouden overwegen om de 31-jarige spits voor de neus van FC Twente weg te kapen. De boomlange international ligt nog tot medio 2025 vast bij Burnley.

Kort na de berichtgeving bevestigde ook VI het nieuws en voegde journalist Tim van Duijn eraan toe dat Weghorst zelf niet onwelwillend tegen een overstap aankijkt.

Nu vult Goodijk het nieuws aan en meldt hij dat Ajax Weghorst in principe binnen zou halen voor een rol als pinchhitter, maar de spits lijkt zich niet zomaar in die functie weg te willen cijferen. "Vorig seizoen hing er ook al iets in de lucht, maar toen kwamen de partijen niet dicht bij elkaar", vertelt de journalist in het video-item.

"Weghorst hoeft misschien niet vreselijk duur te zijn, dat speelt een grote rol bij Ajax deze zomer. Ze vinden hem erg interessant, het speelt ook langer. Er is namelijk al eerder over en weer gepraat."

"Je hoort wel van bronnen rond hem dat hij nu zelf heel enthousiast is over deze uitdaging. Hij voelt zich ook in staat om die uitdaging met Brobbey aan te gaan en misschien zelfs eerste spits te worden. Die mentaliteit zoeken ze bij Ajax", aldus Goodijk.

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Weghorst op zo'n 6 miljoen euro en het lijkt er ook op dat Burnley zeker een transfersom verlangt voor de 32-voudig international.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan
46
Vermoedelijke XI Nederlands elftal: Koeman hint op sterkst mogelijke elftal
78
'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
44
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties